Preskocit navigáciu

Mikuláš na jedenástke


Mikuláš na jedenástke

Veliteľ 11. mechanizovaného práporu Martin sa 6. decembera rozhodol usporiadať v rámci športového dňa pre rodinných príslušníkov a tých najmenších, trošku vylepšený mikulášsky deň.

Okrem športových disciplín ako turistika, plávanie, halový futbal, stolný tenis a posilňovňa, jedenástka pripravila v poobedňajších hodinách pre najmladších rodinných príslušníkov našich vojakov niekoľko detských atrakcií.

Na deti čakalo maľovanie na tvár, pútavé ukážky zbraní a výstroje, s ktorými sa mohli vyfotografovať. Nečakaný záujem a veľké rady „ako na chleba“J bol aj o vojenskú techniku na ktorej sa mohli deťúrence previesť.

Pripravené boli aj Airsoftové streľby, kde si mohli malí strelci zastrieľať na pripravené terče. Deti nečakane upútala aj obyčajná kopa snehu, ktorá vznikla priaznivou snehovou nádielkou. Samozrejme ak prišiel hlad a smäd, tak sa mohli deťúrence a rodičia pustiť do pripraveného občerstvenia s vynikajúcim mikulášskym punčom.

A na záver to najlepšie, svätý Mikuláš a jeho verní pobočníciJ prifrčali medzi deti a rodičov na vyzdobenom  bojovom vozidle BVP-2. Pre poslušné deti sv. Mikuláš a anjelici priniesli balíčky plné sladkostí, no pre tých neposlušnejších, mal čert pripravené aj vrece s uhlím. Zorganizovaná akcia mala veľký úspech nielen u tých najmladších a rodičov ale tiež u veliteľa a príslušníkov 11. mechanizovaného práporu.


Mikuláš na jedenástkeMikuláš na jedenástkeMikuláš na jedenástkeMikuláš na jedenástkeMikuláš na jedenástkeMikuláš na jedenástkeMikuláš na jedenástkeMikuláš na jedenástkeMikuláš na jedenástke

Autor: 11.mpr , Foto: 11.mpr - Dátum: 08.12.2023
Čítanosť: 1131
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share