Veliteľské zhromaždenie 11.mechanizovaného práporu


Veliteľské zhromaždenie 11.mechanizovaného práporu

V piatok, 28. februára, sa v priestoroch kasárni SNP v Martine uskutočnilo veliteľské zhromaždenie veliteľa 11. mechanizovaného práporu podplukovníka Rudolfa Ďurníka. Zhromaždenia sa zúčastnili hlavní funkcionári veliteľstva a štábu, velitelia rôt, veliaci poddôstojníci rôt a velitelia čiat.

Úvodné slovo patrilo podplukovníkovi Rudolfovi Ďurníkovi, ktorý oboznámil prítomných s obsahom veliteľského zhromaždenia a následne pristúpil k vyhodnoteniu  výcvikového  roka 2019. Pri vyhodnotení sa zameral na plnenie hlavných úloh a na štyri hlavné úsilia - pripravenosť na operačné použitie, medzinárodné vojenské záväzky, rozvoj a štábnu prácu. Uvedené vyhodnotenie poskytlo príslušníkom veliteľského zhromaždenia celkový obraz o tom, ako veliteľ práporu vidí splnenie úloh výcvikového roka.

Veliteľ práporu vecne, podrobne a konkrétne vyhodnotil splnenie úloh po jednotkách  a oblastiach, zároveň vyhodnotil príslušníkov práporu, ktorí si najlepšie plnili úlohy. Počas prednášok bol vykonaný rozbor disciplíny a kontrolnej činnosti, ako aj rozbor škôd a úrazov.

Na záver podplukovník Ďurník  poďakoval všetkým príslušníkom práporu za splnenie úloh uplynulého roka a poprial veľa šťastia do ďalšieho obdobia.


Veliteľské zhromaždenie 11.mechanizovaného práporuVeliteľské zhromaždenie 11.mechanizovaného práporu

Autor: 11.mpr , Foto: 11.mpr - Dátum: 02.03.2020
Čítanosť: 4743
Verzia pre tlač

Skočiť na menu