Preskocit navigáciu

Ocenenie pôsobenia príslušníkov 11.mpr Martin v TG Štefánik


Ocenenie pôsobenia príslušníkov 11.mpr Martin v TG Štefánik

Dňa 30. novembra 2017 nariadil zástupca veliteľa 11.mpr Martin mjr. Vladimír Moško nástup všetkých jednotiek práporu.

Počas slávnostného ceremoniálu symbolicky odovzdal príslušníkom 11.mpr finančné odmeny udelené Náčelníkom Generálneho štábu OS SR, ktorí dostali toto ocenenie za kvalitné plnenie úloh počas pôsobenia v rámci TG Štefánik v dobe od 1. marca do 26. júna 2017. Vo svojom príhovore zhodnotil pôsobenie TG Štefánik v Lotyšsku, keďže sa ho osobne, ako veliteľ zúčastnil. Príslušníkom 11.mpr poďakoval za vzorné reprezentovanie OS SR počas tejto vysoko sledovanej výcvikovej úlohy a vyzdvihol aktivitu a profesionálny prístup zaradených profesionálnych vojakov pred aj počas vyslania.

Na záver vyslovil major Moško presvedčenie, že rovnako profesionálne budú príslušníci 11.mpr pristupovať aj k úlohám súvisiacim s nasledujúcimi rotáciami v rámci eFP v Lotyšsku.


Ocenenie pôsobenia príslušníkov 11.mpr Martin v TG ŠtefánikOcenenie pôsobenia príslušníkov 11.mpr Martin v TG ŠtefánikOcenenie pôsobenia príslušníkov 11.mpr Martin v TG ŠtefánikOcenenie pôsobenia príslušníkov 11.mpr Martin v TG ŠtefánikOcenenie pôsobenia príslušníkov 11.mpr Martin v TG Štefánik

Autor: 11mpr , Foto: 11mpr - Dátum: 30.11.2017
Čítanosť: 5008
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share